Reparatie iPhone

Bekijk hier de prijslijst van de reparaties aan uw iPhone of ander merk smartphone.

Heeft u problemen met uw iPhone door bijvoorbeeld een gebroken scherm? iPhone reparatie Groningen biedt u de oplossing! Wij zijn een geautoriseerd service-center voor alle smartphone toestellen. Hierdoor zijn wij in staat om de reparatie van uw iPhone aan te bieden tegen een scherpe prijs. Doorgaans duren reparaties bij ons gemiddeld 30 minuten. U kunt wachten terwijl uw smartphone weer naar de originele staat wordt hersteld. Voor de reparatie van uw iPhone maken wij gebruik van enkel authentieke Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen!

Reparatie iPhone 5s

Ondervindt u hinder van een defect aan uw telefoon? Ook voor een reparatie van uw iPhone 5s bent u bij iPhone reparatie Groningen aan het juiste adres! Bijna alle defecten kunnen door onze experts worden hersteld, van gebroken schermen tot defecte speakers. U vindt een overzicht van de kosten terug bij onze IPhone reparatie prijzen. Op elke reparatie van de iPhone 5s bieden wij u standaard 3 maanden garantie. Werkt uw iPhone niet meer optimaal, maar weet u niet wat het probleem is? Kom langs met of zonder afspraak, onze experts helpen u graag verder!

Reparatie iPhone 7

Heeft u uw telefoon in het water laten vallen waardoor het niet langer naar behoren functioneert? Laat de reparatie van uw iPhone 7 uitvoeren door onze specialisten en de waterschade wordt professioneel verholpen. Ook andere problemen zoals een slecht functionerende batterij kan door ons hersteld worden. Heeft u vragen over de reparatie van uw iPhone 7? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar! Kijk ook eens bij iPhone 7 reparatie.

Reparatie iPhone Groningen

Defecten als een gebroken scherm kunnen de functionaliteit van uw telefoon verminderen. Laat de reparatie van uw iPhone in Groningen doen door iPhone reparatie Groningen. Wij hebben veel ervaring met het repareren van verschillende modellen van de iPhone. Door deze ruime kennis kunnen wij elke reparatie met een hoge mate van vakkundigheid uitvoeren. Bent u benieuwd naar de tarieven van reparatie van uw iPhone in Groningen? Op onze website vindt u een overzicht van onze prijzen. Laat uw iPhone vandaag nog repareren! 

Hoe gaan wij te werk?

1

CONTACT ONS

Wij zijn bereikbaar via de mail, telefoon of het contactformulier.

2

ONDERZOEK

Wij onderzoeken uw apparaat en constateren het probleem.

3

REPARATIE

Na een afgesproken prijs, gaan we uw toestel repareren.

4

ONTVANGST

Uw toestel is weer zo goed als nieuw! U ontvangt een gespecificeerde factuur.

Laat uw iphone vandaag nog repareren